Behandeling

FUE Methode

Behandeling HaartransplantatieFUE staat voor Follicular Unit Extraction en is de meest geavanceerde haartransplantatie methode van dit moment. Met de FUE methode worden werkende haarwortels een voor een uit de hoofdhuid gehaald en in de haarloze gebieden weer aangebracht. De transplantatie vindt plaats met behulp van een hol micronaaldje onder lokale verdoving. Bij de transplantatie wordt tevens een elektronische microscoop gebruikt, waardoor de behandeling met uiterste precisie wordt volbracht.

Geen zichtbare littekens
Kenmerkend voor de FUE methode is dat er geen zichtbare littekens achterblijven en dat het herstel voorspoedig verloopt. Er wordt met de FUE methode geen reepje huid weggesneden zoals bij de FUT methode. De werkende haarwortels worden doorgaans verkregen aan de achterzijde van het hoofd. In sommige gevallen worden de fijnere haartjes in de nek getransplanteerd, zoals bij een wenkbrauw behandeling.

Permanente transplantatie
Met de FUE haartransplantatie methode wordt het donorgebied (met werkende haarwortels) meestal kortgeschoren. Vervolgens wordt iedere afzonderlijke haarwortel met behulp van een holle micronaald geAi??xtraheerd. Op de haarloze huid worden met een precisielaser incisies gemaakt waar de werkende haarwortels vervolgens in geplaatst worden. Meer dan 95% van de getransplanteerde haarwortels maakt vervolgens zelf weer nieuwe haren aan. Deze haren zijn permanent en zullen niet meer uitvallen.

Let other people know what click for source you`re twitter savvy by promoting your account on facebook, on your blog, or in other online forums.

Afspraak maken?

Online offerte

   Ontvang ons informatiepakket Boek een gratis consult Ontvang een online offerte

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Telefoon

  Uw email (*)

  Geboortedatum (*)

  *Voeg uw foto’s toe voor een online offerte, en kom achter of u in aanmerking zult komen voor een haartransplantatie.

  Vooraanzicht

  Achteraanzicht

  Bovenaanzicht

  Zijaanzicht rechts

  Zijaanzicht links

Copyright © 2012 Haar Perfect. Alle Rechten Voorbehouden.