Wie ben ik?

Mijn naam is Pieter Veenstra, ik ben 35 jaar oud en kom uit Monnickendam. Vanaf het einde van mijn puberteit merkte ik dat ik steeds meer kale plekken begon te krijgen op mijn hoofd. Ik was altijd van plan er iets aan te doen en rond mijn 35e heb ik -nadat ik zo’n beetje alles op het gebied van haaruitval en wat ik er aan kon doen had onderzocht- het besluit genomen een haartransplantatie te laten doen. Op deze site lees je hoe ik uiteindelijk na jaren van informatie inwinnen, discussies volgen en wetenschappelijke artikelen lezen, terecht ben gekomen bij haarperfect.

Inmiddels beschouw ik mezelf als een soort expert op het gebied van haartransplantaties. Mijn ervaring en kennis deel ik graag met jou. Ik weet immers heel goed hoe het voelt om je haar te verliezen en dat je dan rondloopt met het idee er iets aan te doen. Maar, hoe? Waar moet ik beginnen? En is een haartransplantatie we veilig en kan ik dat wel betalen? Enz. enz.

Ik had wel honderden vragen die mij bezighielden en ik heb van alles geprobeerd om mijn haaruitval te stoppen en mijn haar terug te krijgen met allerlei middeltjes. Steeds meer stuitte ik in mijn zoektocht op verhalen over permanente oplossingen voor mijn kale plekken. Ik begon mij serieus te verdiepen in de wereld van haartransplantaties en ben uiteindelijk (na jaren onderzoek!) bij haarperfect uitgekomen.

Op deze site lees je mijn ervaring met haarperfect en doe ik uitgebreid verslag van de resultaten met veel foto’s. Ik wens je veel succes met het vinden van een oplossing voor je ‘haarprobleem’ en ik hoop dat mijn informatie je daarbij helpt.

Met vriendelijke groet,

Pieter Veenstra


Introductie FUE Haartransplantatie

Copyright © 2012 Haar Perfect. Alle Rechten Voorbehouden.