2 maanden na de haartransplantatie

Het is nu twee maanden geleden dat ik in Istanbul was voor mijn FUE haartransplantatie. Ik heb in al die tijd geen enkele problemen of complicaties gehad of me ergens zorgen over gemaakt.

Ik ben de afgelopen tijd langs geweest bij de kliniek in Nederland om mijn haar te laten checken en modelleren. Hier ben ik heel blij mee, want daardoor mixt mijn nieuwe haar goed met de rest van mijn haren.

Ik krijg nu al opmerkingen van mensen dat als ik niets had verteld over mijn haartransplantatie ze het nooit hadden gezien. Ik ben echt benieuwd hoe het er uit ziet over een paar maanden!

Een samenvatting van het proces na twee maanden:

  • Ik merk dat mijn steeds meer van mijn getransplanteerde haar begint te groeien! Vanaf dag 1 groeide sommige haren al, maar nu zie echt dat steeds meer begint door te komen.
  • De roodheid van hoofdhuid is bijna afgenomen.
  • Het donorgebied van mijn haar is weer volledig terug gegroeid. Je ziet nu niet meer waar de haarzakjes zijn weggenomen.
  • Ik ervaar geen enkele jeuk of een branderig gevoel.

Ik kan niet wachten tot de rest van mijn haar begint te groeien. Ik vind het moeilijk om niet elke dag in de spiegel te kijken wat er gebeurt. Maar, ik moet nu geduld hebben.

Hier zie je enkele foto’s twee maanden na de transplantatie. Ik heb ze genomen met mijn iPhone, dus de kwaliteit is niet ideaal, maar geeft wel een goed beeld.

Introductie FUE Haartransplantatie

Actie Haar Perfect Boek een gratis consult Meer informatie Terug naar de website
Copyright © 2012 Haar Perfect. Alle Rechten Voorbehouden.