3 maanden na de haartransplantatie

Het is weer zover. We zijn weer een maand verder en de haartransplantatie in Istanbul is inmiddels drie maanden geleden. Je kunt hier weer lezen over mijn belevingen de afgelopen periode.

Om het geheel overzichtelijk te houden deel ik het verslag in verschillende delen.

Verzorging – Ik was mijn haar dagelijks met Alpecin shampoo. Ook neem ik dagelijks een Perfectil tablet voor mooi haar en multivitaminen voor mijn algehele gezondheid. Verder slik ik geen medicijnen of haargroeimiddelen.

Pijn – Ik heb geen enkele jeuk. Ook ervaar ik nergens irritaties of pijn op mijn hoofdhuid.

Donorgebied – De plekken waar mijn haarzakjes zijn verwijderd, zijn volledig hersteld. Zelfs van dichtbij zie je niet meer dat er drie maanden geleden haar is weggehaald. De dichtheid van mijn haar voelt hetzelfde als voor de haartransplantatie.

Transplantatiegebied – De plekken waar de haarzakjes zijn ingebracht (het transplantatiegebied) ziet er nu echt goed uit! (misschien ben ik bevooroordeeld en ben je het er niet mee eens, dat kan). De roodheid is bijna volledig verdwenen. De haren rondom het gebied waar de zakjes zijn geplaatst lijken weer helemaal normaal te groeien (in het begin moesten deze haarzakjes herstellen van de behandeling).

Dichtheid van mijn haar – De haren tussen mijn oorspronkelijke bos haar beginnen door te breken. Je ziet duidelijk dat de inhammen bedekt zijn met haren (zie foto’s hieronder). De groei begint echt duidelijk te worden. En de haren mixen goed met mijn oorspronkelijke haar.

Groei – Zoals je misschien begrijpt, met de groei ben ik heel erg blij. Het is drie maanden geleden dat ik de haartransplantatie behandeling ben ondergaan en de resultaten zijn verbluffend. Er werd mij verteld dat ik vanaf de twaalfde week de groei goed zichtbaar werd. En dat klopt! Ik weet niet of ik gewoon geluk heb met het resultaat zo kort na de behandeling of dat het ligt aan het goede werk van het artsenteam van haarperfect. Hoe dan ook ik ben heel blij. Ook de andere cliënt die tegelijkertijd met mij de haartransplantatie liet doen, is zeer tevreden over de resultaten.

Hieronder zie je de foto’s drie maanden na mijn haartransplantatie. De eerste foto is van voor de behandeling, zodat je het kunt vergelijken. Ik kijk echt uit naar het resultaat de komende tijd, maar ben heel tevreden tot nu toe.

 

Introductie FUE Haartransplantatie

Actie Haar Perfect Boek een gratis consult Meer informatie Terug naar de website
Copyright © 2012 Haar Perfect. Alle Rechten Voorbehouden.