4 maanden na de haartransplantatie

Het is nu vier maanden later en dus tijd voor een update en enkele foto’s.

Ik ben wederom bij haarperfect geweest voor een knipbeurt. Het team van haarperfect is erg tevreden over het resultaat (net als ik).

In lijn met mijn vorige update geef ik puntsgewijs mijn ervaringen weer.

Verzorging – Ik verzorg mijn haar nog steeds dagelijks met Alpecin shampoo. Ook neem ik nog dagelijks een Perfectil tablet voor mooi haar en multivitaminen voor mijn algehele gezondheid. Verder slik ik geen medicijnen of haargroeimiddelen.

Pijn – Ik ervaar geen enkele pijn.

Jeuk – Vanaf het begin heb ik geen last gehad van jeuk. Ook nu niet.

Donorgebied – Het haar blijft goed groeien en wordt steeds dikker. De roodheid is volledig weg en ik zie geen enkele littekens of iets dergelijks.

Transplantatiegebied – Het gebied waar de haarzakjes zijn geplaatst ziet er geweldig uit inmiddels. De roodheid is ook hier verdwenen en eigenlijk alleen nog zichtbaar in flitslicht.

Groei – Mijn haar wordt steeds dikker. En de groei, daar ben ik gewoon nog steeds verbaasd over. Elke keer als ik denk dat alle haren nu wel zijn gaan groeien, zie ik er weer nieuwe haartjes bijkomen. Het getransplanteerde haar begint ook steeds meer te lijken op de rest van mijn haarbos.

De mensen van haarperfect hebben mijn haar echt goed gestyled. Zij weten er iets moois van te maken en zijn dan ook gespecialiseerd in het knippen na een haartransplantatie.

Hieronder zie je de foto’s vier maanden na de transplantatie. Ik heb opnieuw een foto van voor de behandeling gepost, zodat je het resultaat kunt vergelijken.

 

Introductie FUE Haartransplantatie

Actie Haar Perfect Boek een gratis consult Meer informatie Terug naar de website
Copyright © 2012 Haar Perfect. Alle Rechten Voorbehouden.