Familie achtergrond

Mijn haar

Op mijn 18e begon het me al op te vallen dat ik een hoge haarlijn begon te krijgen. Tegen de tijd dat ik zo’n 25 jaar was zag ik dat mijn haar wat dunner werd, maar ik maakte me nog geen grote zorgen. Toen ik 30 werd begon me pas echt op te vallen dat mijn haar door de jaren steeds dunner was geworden. Ik werd me heel erg bewust van mijn haarverlies en ging op alle mogelijke manieren op zoek naar middelen om dit tegen te gaan. Ook begon ik de trends op het gebied van haartransplantatie te volgen. Ik was vast besloten er iets aan te laten doen als de tijd daar was.

Nu dat ik 35 ben, krijg ik regelmatig opmerkingen van vrienden en kennisen over mijn haarverlies. Hoewel ik bovenop nog steeds een redelijke haardos heb, wordt mijn terugwijkende haarlijn steeds zichtbaarder.

Familie achtergrond

Om eerlijk te zijn heeft de meerderheid van de mannen in mijn familie last van haaruitval. Meestal begint dit bij de inhammen en sluipt de kaalheid naar achter toe. Ik ben 35 jaar oud en ontkom zelf nu ook niet aan haaruitval. Ik ben op het punt gekomen dat ik moet accepteren dat mijn haaruitval onvermijdelijk is. In tegenstelling tot heel wat familieleden heb ik besloten er iets aan te laten doen!

Introductie FUE Haartransplantatie

Actie Haar Perfect Boek een gratis consult Meer informatie Terug naar de website
Copyright © 2012 Haar Perfect. Alle Rechten Voorbehouden.