Het haarperfect medisch team

Het medisch team van haarperfect speelt een belangrijke rol in het goede verloop van mijn reis naar Istanbul en mijn haartransplantatie.

Vanaf de eerste dag hebben zij me kennis laten maken met de chirurgen, zijn ze uitgebreid ingegaan op al mijn vragen en hebben ze me bijgestaan bij alle voorbereidingen voor de behandeling. Ik ben hen zeer dankbaar voor hun steun.

Sinds de operatie, als onderdeel van de nazorg, heeft het team zich ontfermt over mijn haargroeiproces en haarstyling. Kort na een transplantatie moet je voorzichtig zijn met je haar en hoofdhuid. Het medisch team heeft na afloop mijn hoofdhuid en haar verzorgd en mij uitgebreid geïnformeerd hoe mijn haar zich zal ontwikkelen de komende tijd.

Het team heeft veel kennis op het gebied van haartransplantatiebehandelingen en heeft al velen geholpen voor, tijdens en na de behandeling. Met hun hulp en kennis wordt mijn haar gestyled en verzorgd gedurende het hele proces.

Ik ben het team ongelooflijk dankbaar voor hun steun, advies en begeleiding. Ze zijn echt vriendelijk, zorgzaam en toegewijd naar mij als patiënt. Ik had niet verwacht dat ik met zoveel respect en hoffelijkheid behandeld zou worden door de mensen van Haarperfect. Zij zijn mede de reden dat ik besloten heb mijn ervaring op te schrijven voor anderen.

Copyright © 2012 Haar Perfect. Alle Rechten Voorbehouden.