Voorbereiding

Hoe heb je jezelf mentaal voorbereid op de haartransplantatie?

Ik heb veel onderzoek gedaan, heel veel onderzoek gedaan. Hoe meer onderzoek je doet, hoe meer je vertrouwd op het maken van de juiste keuze. Een haartransplantatie ondergaan is geen uitgebreide operatie, maar het vergt wel een bepaalde inzet van je. Er doen zich nog altijd verhalen de ronde in de media en op internet waar wordt verteld wat er allemaal mis kan gaan. Ik heb mezelf voorbereid door me te richten op de succesverhalen die je wereldwijd kunt vinden. Zo vond ik bijvoorbeeld uiteindelijk Dr. Eser en haar medisch team. Alleen toen al mijn vragen beantwoord waren, voelde ik de zekerheid dat ik bij hun in goede handen zou zijn en heb ik contact opgenomen voor een behandeling.

Mijn advies is ook, praat met mensen die een haartransplantatie behandeling zijn ondergaan (zoals ik). En zorg ervoor dat je de juiste behandelaar kiest door je goed te laten informeren.

Hoe wist je hoeveel grafts (haarzakjes) nodig waren?

Voordat ik naar Istanbul ben afgereisd voor de behandeling heb ik verschillende consulten gehad bij haarperfect. Tijdens de consulten werden foto’s genomen van mijn haarlijn en haar dichtheid en deze werden naar dr. Eser gestuurd. Het tweede consult werd besproken hoeveel grafts nodig zouden zijn voor het gewenste resultaat en kreeg ik uitgebreide informatie over de procedure.

Hoe heb je de reis geregeld?

Alles werd geregeld door haarperfect van het vliegticket tot hotel en vervoer in Istanbul.

Waren er speciale regels waar je je aan moest houden voorafgaand aan de haartransplantatie? 

Van haarperfect kreeg ik duidelijke instructies voor wat ik wel en niet moest doen voorafgaand aan de behandeling. Op verschillende internetsites heb ik ook een lijst samengesteld van de do’s en dont’s, hieronder vind je lijst.

  • Geen alcohol 7 dagen voor de haartransplantatie
  • Geen sigaretten 4 dagen voor de haartransplantatie
  • Niet blootstellen aan de zon 1 week voor de haartransplantatie
  • Geen knipbeurt 2 weken voor de haartransplantatie
  • Geen paracetamol of aspirine 1 week voor de haartransplantatie
  • Geen multivitaminen 1 week voor de haartransplantatie

Aan wie heb je allemaal verteld dat je een haartransplantatie ging laten doen? 

Ik heb het bewust stil gehouden dat ik een haartransplantatie ging laten doen omdat ik vond dat het mijn eigen zaak was. Een aantal mensen in mijn nabijheid heb ik het natuurlijk wel verteld en het was fijn dat ze mij steunden.

Introductie FUE Haartransplantatie

Actie Haar Perfect Boek een gratis consult Meer informatie Terug naar de website
Copyright © 2012 Haar Perfect. Alle Rechten Voorbehouden.