Ervaringen

Wij kunnen u uitgebreid vertellen over de kwaliteit die Haar Perfect u biedt. Onze cliAi??nten vormen echter de beste reclame die er is. U kunt het beste zelf oordelen over de permanente resultaten die zijn behaald met een haartransplantatie bij Haar Perfect. U treft hier fotoai??i??s, videoai??i??s van cliAi??nten die u voorgingen.


Naam: Rodney
Woonplaats: Utrecht
Leeftijd: 33
Geslacht: man
Aantal grafts: 3500

Vanaf mijn 18e heb ik last van haaruitval. Het haar werd overal dunner/minder. Vooral bij de inhammen en op de kruin. Na jaren overwegen heb ik besloten een haartransplantatie te laten uitvoeren. Ik heb vanaf mijn 30e informatie ingewonnen en research gedaan.Ai?? Steeds die twijfel. Uiteindelijk ben ik op een site terechtgekomen welke alle bedenkingen heeft weggenomen. Ai??Via de website van Haar Perfect ben ik in contact gekomen. Hij heeft mij vrijblijvend van alle nodige informatie voorzien. De transfers van en naar de luchthaven, transfers van en naar het kliniek en een NL talig begeleiding. De behandeling zelf uitstraalde naar professionaliteit en was totaal pijnloos. Het enige vervelende is dat de behandeling heel lang duurt.

Ik heb een goede ervaring gehad. Ik ben blij dat ik heb doorgezet. Mijn hoofd ziet er goed uit en ik heb met mooi Istanbul kennis mogen maken. Nu is het wachten op het resultaat. In ieder geval heb ik alle vertrouwen.

12 maanden later:

Ik met zeggen dat de resultaat beter is geworden dan verwacht. De inhammen zijn verdwenen en kan mijn haar korter maken, heb geen last van kale regioai??i??s meer, uiteindelijk was dit ook de bedoeling. Nogmaals bedankt Haar Perfect!

FUE methode Haartransplantatie behandeling (4200 grafts)Naam: Xander
Woonplaats: Purmerend
Leeftijd: 27
Aantal grafts: 2650
Naam: Jeroen
Woonplaats: Rotterdam
Leeftijd: 29
Aantal grafts: , , , , , . 3600
Naam: Frits
Woonplaats: Nijmegen
Leeftijd: 32
Aantal grafts: 3900
Naam: Hakan
Woonplaats: Almere
Leeftijd: 29
Aantal grafts: 3900Twitter isn`t going to do you much good proofreading online if you don`t ever use it.

Afspraak maken?

Online offerte

   Ontvang ons informatiepakket Boek een gratis consult Ontvang een online offerte

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Telefoon

  Uw email (*)

  Geboortedatum (*)

  *Voeg uw foto’s toe voor een online offerte, en kom achter of u in aanmerking zult komen voor een haartransplantatie.

  Vooraanzicht

  Achteraanzicht

  Bovenaanzicht

  Zijaanzicht rechts

  Zijaanzicht links

Copyright © 2012 Haar Perfect. Alle Rechten Voorbehouden.