Haarimplantatie in Turkije

Bent u aan het overwegen voor een kwalitatief haarimplantatie behandeling in Turkije? U bent dan bij Haar Perfect op het juiste adres.

Turkije is inmiddels een Internationaal centrum geworden van FUE methode haarimplantatie behandelingen. Resultaat van een FUE methode haarimplantatie behandeling is afhankelijk van de ervaring medisch team en gebruikte technieken. Haar Perfect werkt met een van de meest ervaren haarimplantatie arts en medisch team van Turkije, uw behandeling vindt plaats in een van de modernste klinieken van Istnabul doormiddel van nieuwste technieken.

Aangezien de vaste lasten en arbeidsloon in Turkije minder zijn vergeleken met Nederland, worden de behandelingen veel voordeliger uitgevoerd waardoor u tot duizenden euro’ s kunt besparen.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een haarimplantatie behandeling in Turkije? Stuur dan uw foto’ s naar ons en ontvang binnen enkele dagen een offerte. De prijzen zijn afhankelijk met welke arrangement u afreist en de aantal grafts dat getransplanteerd moet worden.

Bekijk hier de kosten en arrangementen.

Introductie FUE Haartransplantatie

Afspraak maken?

Online offerte

   Ontvang ons informatiepakket Boek een gratis consult Ontvang een online offerte

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Telefoon

  Uw email (*)

  Geboortedatum (*)

  *Voeg uw foto’s toe voor een online offerte, en kom achter of u in aanmerking zult komen voor een haartransplantatie.

  Vooraanzicht

  Achteraanzicht

  Bovenaanzicht

  Zijaanzicht rechts

  Zijaanzicht links

Copyright © 2012 Haar Perfect. Alle Rechten Voorbehouden.