Haartransplantatie fue-methode

FUE Methode

FUE staat voor Follicular Unit Extraction en is de meest geavanceerde haartransplantatie methode van dit moment. Met de FUE methode worden werkende haarwortels een voor een uit de hoofdhuid gehaald en in de haarloze gebieden weer aangebracht. De transplantatie vindt plaats met behulp van een hol micronaaldje onder lokale verdoving. Bij de transplantatie wordt tevens een elektronische microscoop gebruikt, waardoor de behandeling met uiterste precisie wordt volbracht.

Geen zichtbare littekens
Kenmerkend voor de FUE methode is dat er geen zichtbare littekens achterblijven en dat het herstel voorspoedig verloopt. Er wordt met de FUE methode geen reepje huid weggesneden zoals bij de FUT methode. De werkende haarwortels worden doorgaans verkregen aan de achterzijde van het hoofd. In sommige gevallen worden de fijnere haartjes in de nek getransplanteerd, zoals bij een wenkbrauw behandeling.

Permanente transplantatie
Met de FUE haartransplantatie methode wordt het donorgebied (met werkende haarwortels) meestal kortgeschoren. Vervolgens wordt iedere afzonderlijke haarwortel met behulp van een holle micronaald geëxtraheerd. Op de haarloze huid worden met een precisielaser incisies gemaakt waar de werkende haarwortels vervolgens in geplaatst worden. Meer dan 95% van de getransplanteerde haarwortels maakt vervolgens zelf weer nieuwe haren aan. Deze haren zijn permanent en zullen niet meer uitvallen.

Tips voor na de behandeling

Het artsenteam van Haar Perfect zal u uitgebreid informeren over de voorbereiding en nazorg rondom een haartransplantatie. Onderstaand treft u enkele belangrijke adviezen voor na afloop een haartransplantatie.

Activiteiten
Na de behandeling is het belangrijk om enkele dagen rust te houden en bezigheden tot het minimale te beperken. Zorg er tevens voor dat u geen hoofddeksel of pruik draagt wanneer u thuis bent. Na de behandeling heeft de hoofdhuid zuurstof nodig om te herstellen. Lichte werkzaamheden kunt u wel verrichten, maar u wordt geadviseerd minimaal 2 weken geen (zware) fysieke arbeid te verrichten.

Slapen
U wordt geadviseerd op u rug te slapen gedurende de eerste nachten na de behandeling. Om het herstelproces te optimaliseren is het belangrijk dat u in ieder geval niet op uw buik of op u zij slaapt. U kunt een speciaal kussen aanschaffen dat u helpt zich niet om te draaien tijdens de slaap.

Haar wassen
Na een behandeling kunt u na ongeveer 24 tot maximaal 72 uur uw haar voor de eerste keer wassen. Van de arts krijgt u een speciale shampoo, deze shampoo werkt verzachtend en reinigend voor de behandelde hoofdhuid. Vanaf 14 dagen na de behandeling kunt u uw haar weer op normale wijze wassen. De arts zal u uitgebreid informeren over de voorgeschreven shampoo en de manier waarop u het beste uw haar kunt wassen.

Medicijngebruik
Na afloop van de behandeling wordt u geadviseerd om 5 tot 7 dagen antibiotica in te nemen. Tevens wordt aangeraden om 1 tot 3 dagen gebruik te maken van pijnstillers. Hierover wordt u voorafgaand aan de behandeling uitgebreid geïnformeerd.

Haar knippen
Het is aan te raden gedurende minimaal twee weken na afloop van de behandeling uw haren niet te knippen. Na ongeveer 2 maanden kunt u uw haar knippen in een gewenst model. Het is aan te raden de eerste knipbeurt te laten uitvoeren door een kapper die ervaring heeft met haartransplantaties.
The faculty includes members of various national academies, pulitzer prize winners, http://www.bocaratontribune.com/bocaratonnews/2019/10/mt-ielts-writing-tips-pass-test-flying-colors/ and nobel laureates.

Afspraak maken?

Online offerte

   Ontvang ons informatiepakket Boek een gratis consult Ontvang een online offerte

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Telefoon

  Uw email (*)

  Geboortedatum (*)

  *Voeg uw foto’s toe voor een online offerte, en kom achter of u in aanmerking zult komen voor een haartransplantatie.

  Vooraanzicht

  Achteraanzicht

  Bovenaanzicht

  Zijaanzicht rechts

  Zijaanzicht links

Copyright © 2012 Haar Perfect. Alle Rechten Voorbehouden.