Haartransplantatie kosten

Een haartransplantatie is een medische ingreep en zeer persoonlijk. Hierdoor is het bijna lastig om vooraf een kosten indicatie te geven. Voor een goede beoordeling door onze haartransplantatie arts kunt u een aantal foto’s opsturen van uw hoofd (voorzijde, rechter- en linkerzijde en van uw achterhoofd).

Zodra wij uw foto’s hebben ontvangen zal onze haartransplantatie arts uw situatie nauwkeurig bestuderen en u precies kunnen vertellen wat de mogelijkheden en de kosten voor haartransplantatie in Turkije zijn. Binnen 3 werkdagen ontvangt u kosteloos het aantal grafts en de offerte voor een haartransplantatie in Turkije middels de FUE methode.

Als u de behandeling via Haar Perfect boekt bent u aanzienlijk goedkoper uit dan wanneer u het rechtstreeks via de kliniek zou boeken. De prijs voor een haartransplantatie is afhankelijk van het soort pakket dat u kiest. Bij ons kunt u terecht voor All-in pakketten tegen zeer lage prijzen voor een haartransplantatie behandeling in Turkije. U kunt ook kiezen voor een Basis pakket waar de kosten van de arrangement door de cliënt zelf worden geregeld.

Introductie FUE Haartransplantatie

Afspraak maken?

Online offerte

   Ontvang ons informatiepakket Boek een gratis consult Ontvang een online offerte

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Telefoon

  Uw email (*)

  Geboortedatum (*)

  *Voeg uw foto’s toe voor een online offerte, en kom achter of u in aanmerking zult komen voor een haartransplantatie.

  Vooraanzicht

  Achteraanzicht

  Bovenaanzicht

  Zijaanzicht rechts

  Zijaanzicht links

Copyright © 2012 Haar Perfect. Alle Rechten Voorbehouden.