Medisch team

Mutlu Ekici

Is geboren in 1977 te Eskişehir, hij is getrouwd en heeft één kind. In 1996 heeft hij als Gezondheidsbeambte, aan Middelbare Beroepsopleiding voor Gezondheidsstudies te Eskişehir afgestudeerd. Afgestudeerde Mutlu Ekici aan de Marmara Universiteit, heeft zijn masteropleidingen behaald aan Marmara Universiteit Instituut voor Gezondheidswetenschappen en Beykent Universiteit Hospital Management.

Sinds 1996 heeft hij respectievelijk, aan Universal German Hospital, Cardiology Hospital Istanbul, Memorial Hospital, als intensive care verpleegkundige, verpleging onderwijzer, management en perfusionist zich gepresenteerd. Sinds 8 jaar doet hij haartransplantatie.

Hij heeft deelgenomen aan vele congressen op het gebied van verpleeg-en ziekenhuizen management en er zijn nationale en internationale publicaties en mondelinge presentaties aanwezig.

 

Serkan Aydın

Is geboren in 1982 te Sakarya. In 2000 heeft hij als Spoedeisende Medische Technicus, aan Middelbare Beroepsopleiding voor Gezondheidsstudies te Eskişehir afgestudeerd. Hij heeft Bedrijfskunde afgerond aan de Anadolu Gezondheidszorg University.

In 2005 is hij samen met Plastische Chirurgie op. Dr. Eser aydoğdu aan haartransplantatie begonnen. In 2008 heeft hij Arenamed haartransplantatie centrum samen met Op. Dr Eser Aydoğdu, Mutlu Ekici opgericht. In 2009 heeft deelgenomen aan het congres van Plastische Chirurgie  op. dr. Ömer Buhşem bij Bursa Konur Medisch Centrum over het haartransplantatie.

Nog steeds samen met Op.dr. Eser Aydaoğdu, Mutlu Ekici en 12 haartransplantatie technicus voert zijn haartransplantatie activiteiten in Istanbul en in Trabzon.

Samen met Op.Dr. Eser Aydoğdu, Op.Dr. Sacit Karademir, Op.Dr. Necmettin Tütüncü, Op.Dr. Volkan Medeni, Op.dr. Baykurt Özbey en Op.dr. Ersun Hatipoğlu heeft veel haartransplantatie, restauratie proces met succesvol uitgevoerd en wordt nog steeds voortgezet.

Scientists at this university created the first genetically engineered hepatitis b vaccine, and helped design the http://fingerlakes1.com/2019/07/16/true-cost-of-college-essay-help/ first industrial-assembly robot.

Afspraak maken?

Online offerte

   Ontvang ons informatiepakket Boek een gratis consult Ontvang een online offerte

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Telefoon

  Uw email (*)

  Geboortedatum (*)

  *Voeg uw foto’s toe voor een online offerte, en kom achter of u in aanmerking zult komen voor een haartransplantatie.

  Vooraanzicht

  Achteraanzicht

  Bovenaanzicht

  Zijaanzicht rechts

  Zijaanzicht links

Copyright © 2012 Haar Perfect. Alle Rechten Voorbehouden.