Over Haar Perfect

Haar Perfect staat voor veilige, betrouwbare en betaalbare haartransplantaties. Uw wensen en gezondheid staan bij ons op nummer een. Internationale medische dienstverleningai???. Haar Perfect biedt u voortreffelijke zorg in combinatie met een heerlijke vakantie. De behandelkosten in het buitenland liggen vele malen lager dan in Nederland, zodat u inclusief uw reis nog altijd stukken voordeliger uit bent met de verzorging van Haar Perfect. Honderden tevreden cliAi??nten zijn u voorgegaan en hebben het aangename met het noodzakelijke weten te verenigen.

Over Haar PerfectIn Turkije is het aanbod op het gebied van hoogwaardige medische dienstverlening het laatste decennium enorm toegenomen. Doordat klinieken met elkaar concurreren en op private basis kunnen opereren, kunnen wij u de beste zorg tegen de scherpste prijzen aanbieden. In onze klinieken wordt uitsluitend gewerkt met de meest moderne apparatuur volgens de meest vooruitstrevende methoden. De behandelend artsen van Haar Perfect zijn hoog gekwalificeerd en zijn allen in het bezit van internationale keurmerken op het gebied van haartransplantatie-behandelingen.Ai??Wanneer u wenst van uw inhammen of kale plekken af te komen, garandeert Haar Perfect u de beste kwaliteit zorg tegen de meest gunstige tarieven.

 

De service van Haar Perfect:

1. Haar Perfect verzorgt de juiste informatie en een uitgebreid behandeladvies.
2. Haar Perfect verzorgt een gratis vooronderzoek en in Nederland.
3. Haar Perfect zorgt er voor dat u ter plaatse in Turkije in de meest ontspannen omgeving de behandeling kunt ondergaan.
4. Haar Perfect verzorgt het arrangement dat u wenst (vliegticket, hotel, transfers, stedentrip, begeleiding) zodat u onbezorgd uw medische reis kunt ervaren.

Vooronderzoek

Het vrijblijvend consult vindt altijd plaats in onze kliniek in (Amsterdam/Nederland).
Wanneer u een haartransplantatie laat verrichten wilt u natuurlijk zeker weten dat u in goede handen bent. Haar Perfect garandeert dat u behandeld wordt door een ervaren en gekwalificeerd artsenteam. Tijdens het vooronderzoek wordt ruim aandacht besteed aan uw wensen en krijgt u uitgebreide informatie over de mogelijkheden tot een haartransplantatie. Het gratis vooronderzoek vormt een ideale gelegenheid uitsluitsel te krijgen over al uw vragen met betrekking tot een haartransplantatie.

Boek hier een vrijblijvend consult bij Haar Perfect.

Afspraak maken?

Online offerte

   Ontvang ons informatiepakket Boek een gratis consult Ontvang een online offerte

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Telefoon

  Uw email (*)

  Geboortedatum (*)

  *Voeg uw foto’s toe voor een online offerte, en kom achter of u in aanmerking zult komen voor een haartransplantatie.

  Vooraanzicht

  Achteraanzicht

  Bovenaanzicht

  Zijaanzicht rechts

  Zijaanzicht links

Copyright © 2012 Haar Perfect. Alle Rechten Voorbehouden.