Veelgestelde vragen

Klik op de onderstaande vragen voor de antwoorden.

Doet een haartransplantatie behandeling pijn?


Een haartransplantatie behandeling doet geen pijn. Doordat gebruik wordt gemaakt van een plaatselijke verdoving ervaart u geen enkele pijn tijdens de behandeling. Indien gewenst, kunt u na afloop van de transplantatie een pijnstillend middel nemen. Hierover zal de arts u uitgebreid inlichten.

Hoe lang blijft een haartransplantatie zitten?


Haar Perfect geeft u een levenslange groeigarantie op de haren die zijn getransplanteerd. Doordat de haarwortels afkomstig zijn uit uw eigen haarkrans aan de achterzijde van uw hoofd, zijn deze niet gevoelig voor uitval. Uw aangebrachte haren zullen dan ook de rest van uw leven meegaan.

Hoeveel behandelingen zijn noodzakelijk?


Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw wensen en de grootte van de te behandelen plek. Bij een klein oppervlak, bijvoorbeeld een behandeling voor inhammen of een kruin, is een enkele behandeling genoeg. Indien de kaalheid een grotere oppervlakte beslaat, is een tweede behandeling een mogelijkheid. De eerste behandeling wordt echter op dusdanige wijze uitgevoerd dat een tweede behandeling in gevallen overbodig blijkt. De medewerkers van Haar Perfect kunnen u uitgebreid informeren over de bestaande mogelijkheden.

Hoe lang duurt een behandeling?


Een haartransplantatie behandeling is een arbeidsintensief proces en kan variAi??rend van een paar uur tot een dag duren. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal getransplanteerde haarzakjes. Hoe groter het op te vullen gebied, hoe langer de behandeling duurt.

Is er kans op complicaties of littekenvorming?


Iedere medische ingreep draagt risicoai??i??s met zich mee. Uw behandelend artsen nemen dan ook alle denkbare voorzorgsmaatregelen om de risicoai??i??s tot het minimale te beperken. Reeds duizenden mensen hebben een haartransplantatie zonder complicaties laten uitvoeren. De FUE methode laat tevens geen zichtbare littekens achter en de hersteltijd is kort vergeleken met andere behandelingen. Haar Perfect biedt haar cliAi??nten uitsluitend de FUE methode, omdat dit is de meest betrouwbare en veilige methode is die bestaat.

Ziet het getransplanteerde haar er natuurlijk uit?


De door Haar Perfect gehanteerde FUE methode resulteert in een volledig natuurlijk uiterlijk. De nieuwe haargrens is niet te onderscheiden van uw oude haargrens omdat er gebruik wordt gemaakt van uw eigen natuurlijke haar.

Hoe snel is mijn hoofdhuid genezen na een behandeling?


Na een week tijd is er meestal niks meer zichtbaar van een haartransplantatie behandeling middels de FUE methode. Voor een optimaal herstelproces wordt u geadviseerd om zware lichamelijke handelingen en zeer stoffige ruimten gedurende twee weken te vermijden. De medewerkers van Haar Perfect kunnen u exact informeren over een optimaal herstel na uw behandeling.

Waarom de FUE methode?


Er zijn verschillende haartransplantatie methoden, de meest gangbare zijn de FUE en de FUT. Bij de FUE methode wordt er geen reepje haren weggenomen zoals dat wel gebeurd bij de FUT methode. Na een FUE behandeling duurt de hersteltijd dan ook korter vergeleken bij een FUT behandeling. Na een FUE behandeling zijn tevens geen littekens zichtbaar wanneer u een normaal kapsel draagt. Alleen wanneer het getransplanteerde haar volledig wordt kortgeschoren kunnen eventueel kleine littekentjes zichtbaar worden.

Lees hier meer over de FUE methode.

Is een haartransplantatie kostbaar?


Een haartransplantatie is een enigszins kostbare behandeling, maar vormt tevens een investering voor het leven. Een transplantatie hoeft slechts eenmaal in uw leven uitgevoerd te worden. Daarbij biedt Haar Perfect u beduidend lagere tarieven (link) dan vergelijkbare behandelingen in Nederlandse klinieken.

Waardoor liggen de prijzen in Turkije lager dan in Nederland?


Een haartransplantatie is een arbeidsintensief proces. In Turkije wordt gebruik gemaakt van dezelfde apparatuur als in dure Nederlandse klinieken, u betaalt echter veel minder (link tarieven) doordat de arbeidskosten in Turkije een stuk lager liggen. Doordat Haar Perfect u dezelfde geavanceerde behandeling biedt in onze kliniek in Istanbul (link) kunt u dus een hoop kosten besparen.

Kan iedereen gebruik maken van een haartransplantatie?


In principe is het voor ieder persoon dat over een gezonde haarkrans beschikt mogelijk een haartransplantatie behandeling te ondergaan. De haaruitval mag echter geen gevolg zijn van medicijngebruik of een ziekte. Tijdens het gratis consult (link) zal de arts u uitleggen waar uw haaruitval mogelijk door is ontstaan en of een transplantatie voor u geschikt is.

Meer informatie

De medewerkers van Haar Perfect staan voor u klaar om al u vragen te beantwoorden. Neem geheel vrijblijvendAi??contactAi??met ons op, we informeren u graag over de meest betrouwbare en voordelige manier om uw haar te laten stralen als nooit tevoren.

Opzijnbest Hairextentions

Develop a regular tweeting schedule both for yourself and for your courses that use twitter https://domyhomework.co.uk/.

Afspraak maken?

Online offerte

   Ontvang ons informatiepakket Boek een gratis consult Ontvang een online offerte

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Telefoon

  Uw email (*)

  Geboortedatum (*)

  *Voeg uw foto’s toe voor een online offerte, en kom achter of u in aanmerking zult komen voor een haartransplantatie.

  Vooraanzicht

  Achteraanzicht

  Bovenaanzicht

  Zijaanzicht rechts

  Zijaanzicht links

Copyright © 2012 Haar Perfect. Alle Rechten Voorbehouden.